Motorbikes

Mijn naam is Marco de Korte en ik woon in Deje (net boven Karlstad), provincie Värmland in Zweden. Motorrijden is 1 van mijn passies en doe ik al zo’n jaar of 30.

In Nederland ben ik vele jaren toerleider geweest bij de Zeewoldse motorclub maar een weekendje weg met collega’s organiseren en begeleiden vond ik ook ontzettend leuk om te doen. Ik ben in de afgelopen 25 jaar zelf veel op motorvakantie geweest en heb van Scandinavië tot Spanje de meeste landen wel per motor bezocht.

Zweden en met name de provincie Värmland is een groot natuurpark, ik wil u meenemen op een 2 daagse motor adventure in deze provincie. Verwacht u een off-road tour, dan moet ik u teleurstellen. Het is vooral de bedoeling om rustig te rijden en te genieten van de omgeving, we zullen regelmatig even stoppen op leuke plekjes waar we lekker wat kunnen eten en drinken en onze belevenissen met elkaar delen.

Vertrek en aankomst van de toerdagen zijn vanaf mijn woonadres en hier zou u letterlijk uw tentje bij mij kunnen opslaan. Maar tijdens deze dagen zou ook een enkele camper bij ons gestald kunnen worden. Na de 1e toerdag kunnen we de dag nog herbeleven onder het genot van een BBQ en een drankje.

De groepsgrootte zal uit maximaal 20 motoren bestaan. Van u wordt verwacht te rijden op uw eigen motor en uw eigen motorkleding te dragen verder zullen wij u ontzorgen zodat u maximaal van deze adventure kunt genieten.

Booking:

Kosten:

1500 SEK voor 2 dagen

Betalingen kunnen contant of per pin worden voldaan.